Despre mine

“In straduinta mea ca Om, apoi ca si Psihoterapeut, mi-am dorit sa nu incetez sa vad ramasita de frumos din Celalalt…Poate de cele mai multe ori, am vazut-o stangaci, alteori cu efort.. sau cu o incantare naturala, copilareasca…sau asa cum este ea!
De fapt, gandindu-ma la specificul acestei profesii as spune ca exista o Taina…cand doua suflete se intalnesc si isi pot acorda timpul ascultarii, timpul povestii…bijuterii ascunse printre cararile timpului…
Apoi, ma intreb cata intamplare exista in coincidenta unui numar sau al unui nume…Sa fie (imperativ) cabinetul psihologic locul celor mai potrivite intalniri pentru deschideri sufletesti, abisuri ale unei cunoasteri dorite dar anevoioase…!
De cele mai multe ori, sunt intrebata cine sunt oamenii – clientii mei…si raspunsul meu este: o poveste. Cand privesti, iarna geamul inghetat…aproape ca ai privirea blocata…atata intepenire alba. Dar daca te apropii de el si creezi spatiul mic al unui punct cu caldura unei atingeri…vei vedea…dincolo…Acum, CE VEZI?…Cum arata Lumea…cum esti Tu? “

 

Stiu ca increderea in terapeut este importanta pentru ca terapia sa aiba rezultate, ca atare, pentru cine este interesat de activitatea, experienta, calificarile si atestatele mele, il invit sa citeasca toata documentatia referitoare la acestea aici.